У Кривому Розі пішла з життя 4-річна дівчинка, яка довгий час боролася з онкологічним захворюванням. Про скорботну новину розповідає місцеве видання "Весь Кривий Ріг".

Повідомляється, що онкохворі діти з Кривого Рогу залишилися без підтримки міського бюджету і не можуть отримати кваліфіковану медичну допомогу в рідній Україні. Чергова крихітка відправилася на небеса, так і не дочекавшись справедливості і допомоги від держави.

Савини є звичайною сім'єю з Кривого Рогу. Бабуся, мама і маленька Мирослава проживали разом. Два з половиною роки тому бабусі вдалося перебороти онкологічне захворювання, і рідні встигли подумати, що біда обійшла їх стороною.

У Кривому Розі пішла з життя 4-річна Мирослава / фото: Весь Кривий Ріг

Проте нещодавно, горе знову постукало в їх будинок – у 4-річної Мирослави виявили злоякісну пухлину головного мозку. Рідним вдалося зібрати грошей з усього світу, щоб лікарі провели кілька операцій і провели 2 блоку хіміотерапії. Вони розраховували лише на допомогу небайдужих, оскільки офіційні джерела лише сипалися обіцянками.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У неділю, 26 липня, душа Мирослави полетіла на небеса, так і не дочекавшись поїздки в клініку Білорусі, де їй обіцяли допомогти з лікуванням.

Прощання з Мирославою пройде в Кривому Розі у вівторок, 28 липня, о 14:00, у Храмі Святої Трійці за адресою вулиця Концертна, 86.

Нагадаємо, що шестирічний хлопчик Льова з Кам'янського гине від неоперабельний пухлини головного мозку.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі зупинилося серце маленького хлопчика, у якого з народження було багато вад.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі медики провели складну операцію на обличчі дитини.