В місті Павлоград Дніпропетровської області прощаються з почесним громадянином – Непопом Миколою Родіоновичем. Про скорботну новину розповіла прес-служба Павлоградської міської ради.

Повідомляється, що в понеділок, 27 липня, на 82-му році життя перестало битися серце Почесного громадянина міста Павлоград, директора по капітальному будівництву "Павлоградвугілля" та керівника комбінату "Днепрошахтострой" Непопа Миколи Родіоновича.

"Мер Павлограда, депутати міської ради, виконавчий комітет висловлюють глибокі співчуття рідним, близьким, колегам і всім, хто знав Миколу Родіоновича", - йдеться в повідомленні на сайті Павлоградської міської ради.

Непоп Микола Радіоновіч / фото: відкриті джерела

По більшій частині трудова діяльність Миколи Радионовича пов'язувалася з вугільною промисловістю. Під його чуйним керівництвом в місті ввели в експлуатацію нові шахти, він приділяв багато уваги зведенню житла та об'єктів соціально-побутового призначення, здійснював ефективне планування і контролював хід будівництва всіх об'єктів "Павлоградвугілля".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Миколая Непопа знав практично кожен житель Павлограда. Його поважали за глибокі знання і відданість своїй справі, вимогливість, високу працездатність і вміння вирішувати навіть найскладніші завдання на виробництві.

У листопаді 2019 року Миколи Радионовича ознаменували "Почесним громадянином Павлограда". На його рахунку є ордена "Знак Пошани" та "Трудового Червоного Прапора", а також знак "Шахтарська слава" 3-х ступенів.

Нагадаємо, що у Дніпрі в школі №6 сталася трагедія – пішла з життя улюблена вчителька Кравченко Валентина Василівна.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі прощаються з художнім керівником Зінаїдою Олександрівною Марго.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі учні середньоосвітньої №63 прощаються з вчителем історії Коршунової Ліною Федеровной.