Під Дніпром група молодих хлопців витягли з дна водойми п'яного чоловіка. Про подробиці події розповідає Роман Леонідович Facebook-співтоваристві "Типовий Тополя – Шевченківський район".

За словами чоловіка, інцидент стався в місті Першотравенськ Дніпропетровської області біля силікатного заводу. Там на водоймі постійно відпочивають люди – засмагають та купаються. Однак у суботу, 25 липня, відпочиваючим довелося витягати з дна водойми масивного чоловіка.

Зі слів очевидців, п'яний чоловік пішов купатися у водойму, однак не зміг самостійно виплисти на берег та почав тонути. Група молодих хлопців, що відпочивали поруч, помітили це і кинулися на допомогу. Спільними зусиллями їм вдалося підняти потерпілого з дна і доставити на берег.

Під Дніпром група молодих хлопців врятувала потопаючого чоловіка / фото: відкриті джерела

На місце події викликали медиків швидкої допомоги. На щастя, чоловіка вдалося відкачати і привести в почуття.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Користувачі мережі висловили величезну подяку молодим хлопцям, які не побоялися прийти на допомогу потопаючому людині. Вони залишили найкращі побажання у коментарях під публікацією.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області розшукують безвісти зниклого підлітка, який відпочивав з друзями на березі річки.

Як повідомляв портал Знай.иа на Арабатській стрілці 4-річна дівчинка з'їла монету разом з фруктом.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі бійка двох неповнолітніх дівчаток спровокувала конфлікт між батьками.