У Дніпрі в одному з популярних супермаркетів 12-річній дівчинці відмовили в обслуговуванні. Про подробиці інциденту розповіла мама дівчинки Оксана Білоус в Facebook.

Як розповіла місцева мешканка житловому масиві Лівобережний Оксана Білоус, нещодавно вона відправила свою 12-річну доньку у супермаркет Varus за продуктами. Однак, продавці відмовилися його обслуговувати і відпускати товар, посилаючись на юний вік.

Як зазначила мати дівчинки, причин для відмови в обслуговуванні не було – вона була в масці, на відміну від продавців. Більш того, дівчинка вже неодноразово сама ходила в магазин за продуктами і все було в порядку.

Пост Оксани Білоус в Facebook / скріншот

В коментарях під постом Оксани між користувачами мережі розгорілося обговорення. Деякі поділилися схожими історіями і підтримали дівчину, а деякі все ж змогли пояснити, чим пов'язана відмова в обслуговуванні.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"В мене племінниця теж пішла місяць тому за хлібом, їй не продали. Вони кажуть, мовляв карантин дітям не відпускають. Маячня якась", — написала в коментарях Вікторія.

Коментарі під постом Оксани Білоус в Facebook / скріншот

"У нас сьогодні була така ж ситуація. Відправила сина за горошком. Його на вході попросили покинути магазин. Дитина був у масці, на відміну від охоронця. Я подзвонила своєму юристу, на що вона мені сказала, що у зв'язку з продовженням карантину до 31.08.2020 року, діти, які не досягли 14 років, без супроводу батьків, які не мають право відвідувати магазини. Просто, одне цікаво, під час карантину (коли вхід був по 10 людина), він ходив і купував продукти, а коли послаблення карантину ні, не можна", — написала Наталя.

Коментарі під постом Оксани Білоус в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі на ж/м Південний жінку, яка купила хліб, чекав сюрприз.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі в одному з рибних магазинів жінці продали рибу, яка здебільшого складалася з льоду.

Також Знай.иа писав, що дніпрянин зіткнувся з неприємною знахідкою в куплених пампушки з часником.