У Дніпрі вдалося затримати чоловіка, який жорстоко побив жінку в центрі міста на Європейській площі. Про подробиці події розповідає прес-служба Поліції у Дніпропетровській області Facebook.

Відомо, що у вівторок, 28 липня, близько 9 ранку на Європейській площі відбувся конфлікт – жінка нібито ображала чоловіка і його матір, за що той повалив її на землю і зробив декілька ударів ногою в обличчя. Від отриманої травми дівчина втратила свідомість.

Мер Дніпра Борис Філатов пообіцяв городянам, які допоможуть у затриманні зловмисника, винагороду в розмірі 25 тисяч гривень. Вже о 12:30 чоловіка вдалося зловити співробітникам КП "Благоустрій" і передати його поліції.

Пост Руслана Мороза в Facebook / скріншот

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як виявилося, зловмисником є співмешканець постраждалої жінки. Її після бійки доставили в міську лікарню, де вона давала свідчення поліції.

Постраждала від побиття жінка на Європейській площі / фото: відкриті джерела

Постраждала від побиття жінка на Європейській площі / фото: відкриті джерела

Співробітники поліції прокоментували подію для журналістів. За їх словами, все почалося зі словесної перепалки між чоловіком і жінкою. За попередньою інформацією, вона перебувала у стані алкогольного сп'яніння.

У поліції зазначили, що покарання чоловікові буде залежати від того, як будуть кваліфікуватися тілесні ушкодження. Спочатку жінці потрібно написати заяву, а потім слідчі вже будуть вирішувати.

Нагадаємо, що в Дніпрі бійка двох неповнолітніх дівчаток спровокувала конфлікт між батьками.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Дніпром хлопчика вкусила отруйна змія.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі водій однієї з маршруток нагрубив пасажирам і одного пільговика.