У Дніпрі небайдужі городяни затримали чоловіка, який показував дітям свій дітородний орган. Про подробиці події очевидці розповіли в соціальних мережах.

Повідомляється, що інцидент стався пізно увечері в понеділок, 27 липня. На житловому масиві Червоний Камінь молодий чоловік помітив двох переляканих дівчаток. Вони йому розповіли, що бачили чоловіка, який показував дітям свій статевий орган, які проходили повз з батьками.

Дорослим вдалося злякати ексгібіціоніста – він втік, але через деякий час налякав ще одну дівчинку-підлітка. Він дістав перед нею свій дітородний орган і почав мастурбувати. На щастя, дівчинка змогла втекти від нього, а небайдужі жителі району впіймали збоченця.

У Дніпрі затримали збоченця, який чіплявся до дітей / фото: відкриті джерела

Молодий чоловік його вистежив і спробував затримати, однак той пручався і все заперечував. Тому, городянину довелося прив'язати його скотчем до стовпа, щоб той не втік.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Він викликав на місце події слідчо-оперативну групу. Правоохоронцям вдалося встановити особу зловмисника. Він був доставлений в місцеве відділення поліції для з'ясування всіх подробиць події.

Нагадаємо, що в Дніпрі на одному з житлових масивів жителі виявили галявину, де збираються наркомани.

Як повідомляв портал Знай.иа, в одному з українських міст дві маленькі дівчинки самостійно очищають вулиці від сміття.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі на Академіка Чекмарьова з-під люка б'є відразу цілий фонтан води.