У Дніпрі на Новому мосту вандали обмалювали 36 опор. Детальніше про подію розповів заступник міського голови Михайло Лисенко в Facebook.

За словами чиновника, в ніч з 26 на 27 липня невідомі вандали озброїлися балончиками з фарбою і змалювали 36 опор на відремонтованому Новому мосту. Михайло Лисенко іронічно зазначив, що зловмисники, ймовірно, хотіли донести своїми написами дуже важливу інформацію жителям міста.

Тепер комунальним службам доведеться зафарбовувати все це "творчість" власноруч, а міська влада за свій рахунок закуплять необхідну фарбу, кілограм якого коштує 18 євро. Заступник мера заявив, що шкідників чекає жорстке покарання.

У Дніпрі вандали обмалювали опори Нового мосту / фото: Михайло Лисенко в Facebook

Михайло Лисенко пригадав випадок, коли невідомі обрізали підвісні кабелі в ліфтових шахтах.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Після того, як у одинадцяти персонажів з'явилося бажання стрибнути з набережної, розкрадання кабелів в ліфтах міста практично припинилося", - підкреслив заступник мера.

Пост Михайла Лисенка в Facebook / скріншот

В коментарях під постом Михайла Лисенка розгорілося бурхливе обговорення даної ситуації. У ньому, крім заступника, взяв участь і сам мер Дніпра Борис Філатов.

"Ніт, це виборці «нових осіб», протестуючі проти корупції місцевої влади!" – пише міський голова.

Коментарі під постом Михайла Лисенка в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Михайла Лисенка в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Михайла Лисенка в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі на одному з житлових масивів жителі виявили галявину, де збираються наркомани.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі супермаркет відмовився обслуговувати 12-річну дівчинку.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в маршрутці вибухнув бак з тосолом.