В їдальню Дніпровської міської ради нагрянула Ревізор, щоб перевірити якість продуктів і обслуговування. Відповідний сюжет був опублікований на офіційному YouTube-каналі "Ревізор/Пристрасті по Ревізору".

Відомо, що Дніпровський міська рада розташований на проспекті Дмитра Яворницького, 75. У цьому ж будинку і знаходиться їдальня. Що примітно, скуштувати місцеві страви можуть не тільки депутати і співробітники ДМР, але і звичайні люди. Щоб потрапити всередину, необхідно мати при собі паспорт, за яким видадуть одноразовий пропуск.

Ревізора Юлію Панкову радісно привітала охорона Міськради і пропустила всередину їдальні. Потрапивши на кухню, вона виявила, що витяжки знаходяться в жахливому стані, як і обладнання для фритюру. Дошки для нарізки продуктів також виявилися брудними – люминометр показав критичний рівень забруднення.

Ревізор перевірив столову Міської ради Дніпра / скріншот з відео

Ревізор перевірив столову Міської ради Дніпра / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

На підлозі можна неозброєним оком помітити шматки їжі, овочі і брудні яйця, які лежать прямо біля швабри не першої свіжості. Кухарі лише відмахуються від зауважень ревізора. Вони також заявили, що в їдальні проводиться регулярна дезінсекція, однак відсутність відповідних документів і таргани на кухні говорять про зворотне.

В холодильниках Панкова виявила продукти без стікерів, м'ясо з трупними вкрапленнями, а кухарі і не чули про правильній температурі і строки зберігання, а також про товарне сусідство.

Проблеми знайшлися не тільки на кухні – в холодильниках роздачі температура перевищувала норму, хоч і незначно. Сирники стояли на вітрині без накриття і на них вже встигла осісти пил і чиїсь волосся.

Ревізор перевірив столову Міської ради Дніпра / скріншот з відео

Під час дегустації Юлія Панкова заявила, що свинячі котлети є недожаренными, що може бути небезпечним для здоров'я. В ході зважування виявилося, що в їдальні недосипають продукцію. Столи в залі також виявилися брудними.

З плюсів ревізор зазначила, що в їдальні досить прийнятна цінова політика, є місце, де можна вимити руки. Крім цього, медичні книжки всіх співробітників виявилися в порядку.

Нагадаємо, що в Дніпрі супермаркет відмовився обслуговувати 12-річну дівчинку.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі на ж/м Південний жінку, яка купила хліб, чекав сюрприз.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в одному з рибних магазинів жінці продали рибу, яка здебільшого складалася з льоду.