У Дніпрі торговці тваринами викинули напризволяще вісьмох кошенят. Детальніше про це розповіли в Facebook-спільноті "Допомога бездомним тваринам ж/м Фрунзенський. Дніпро".

Як розповіли у групі, кілька днів тому на житловому масиві Фрунзенський біля болота виявили вісьмох кошенят. Вони ще зовсім крихітні – їм від сили 1,5 місяця, розміром з долоню. У всіх них є лишай, а сплять вони на дереві.

У Дніпрі торговці тваринами викинули 8 кошенят / фото: facebook.com/Помощь-бездомным-животным-жм-Фрунзенский-Днепр

У групі впевнені, що на болоті вони виявилися через недобросовісних торговців тваринами, яким люди продають своїх кошенят за 50-100 гривень, щоб ті їх перепродали. За підсумком, тварини кілька днів сидять в коробці під палючим сонцем без їжі і води, а після їх відправляють на смітник.

У Дніпрі торговці тваринами викинули 8 кошенят / фото: facebook.com/Помощь-бездомным-животным-жм-Фрунзенский-Днепр

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

В тому місці, де їх знайшли, жителі постійно гуляють з собаками, що може для кошенят виявитися смертельним. Притулки відмовляються їх забирати. Їм необхідно терміново пройти лікування у ветеринарній клініці, щоб вони залишилися живі. У волонтерській групі просять допомогти будь-якими засобами.

Користувачі мережі були обурені таким вчинком, прокмментировав ситуацію під публікацією:

Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі місцева жителька помітила комаха, схожа на бджолу, тільки в рази більше.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі виявили прісноводних медуз.

Також Знай.иа писав, що у центрі Дніпра рибалка зловив 4-кілограмового коропа.