У Дніпрі знову розмило Селянський узвіз, який вже кілька місяців перебуває на реконструкції. Детальніше про це розповідає видання "Інформатор" з місця подій.

Повідомляється, що з обіду вівторка, 28 липня, багатостраждальний Селянський узвіз залило водою. На одній з ділянок дороги прорвало каналізацію, внаслідок чого тонни води виливалися з люка назовні і стікали вниз по вулиці.

В Дніпропетровську прорвало каналізацію на Селянському узвозі / фото: Інформатор

Селянський узвіз вже кілька місяців перебуває на реконструкції. Тут повністю змінюють дорожнє покриті і облаштовують зливові системи. Але оскільки роботи ще не завершені, навіть невеликий дощ може обернутися потопом для жителів найближчих будинків.

На цей раз короткочасний дощ спровокував прорив каналізації. Точно стверджувати про цьому зв'язку неможливо, оскільки необхідно ретельно досліджувати підземні комунікації. Але аварія не можна пройти, не помітивши: вода б'є фонтаном з-під землі, дороги розмиті, стоїть неприємний запах. Потоки води стікали не тільки по бічних канавах, але і терпли під недавно встановлені бетонні плити, вимиваючи з-під них ґрунт.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В Дніпропетровську прорвало каналізацію на Селянському узвозі / фото: Інформатор

В Дніпропетровську прорвало каналізацію на Селянському узвозі / фото: Інформатор

Плити поклали тільки на початку спуску, але вода тече і далі, змішуючись з брудом і піском. Враховуючи ремонтні роботи, дорога на іншому ділянці вулиці відсутній. Утворилися великі калюжі. «Ріка» добігає до Набережної Перемоги. Жителі зверталися в аварійні служби, але станом на 00:40 на місці нікого з фахівців не було.

Нагадаємо, що в Дніпрі на Новому мосту вандали обмалювали 36 опор.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі на одному з житлових масивів жителі виявили галявину, де збираються наркомани.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі супермаркет відмовився обслуговувати 12-річну дівчинку.