В місті Павлоград Дніпропетровської області значно знизяться ціни на опалення. Відповідною інформацією поділилося видання "Павлоград.dp.ua", посилаючись на рішення місцевого виконкому.

Відомо, що вже більше півроку в Україні стрімко знижуються ціни на газ, що призводить і до зменшення тарифів на опалення. На опалювальному сезоні 2019-2020 роки це не сильно позначилося, оскільки тарифи були встановлені ще задовго до того, як ціна на газопродукты впала.

У Павлограді знижують ціни на опалення / фото: Pixabay

Але тепер, в майбутньому сезоні українці зможуть повною мірою відчути зниження цін. Зокрема, у місті Павлоград місцевий виконком уже прийняв рішення про зниження тарифів на опалення для різних категорій населення. Нові ціни набудуть чинності вже з 1 серпня 2020 року і будуть поширюватися на майбутній опалювальний сезон.

Це пов'язують з тим, що знизилися ціни на газ (на 41,9%), а також на електроенергію 2 класу (на 2,6%). Таким чином, для бюджетних організацій та будинків з лічильниками ціна впаде на 7,8%, а для будинків без лічильників – на 17,4%.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Детальніше про тарифи:

  • для бюджетних організацій, інших споживачів та релігійних організацій — 1589,62 грн. / Гкал (тариф зменшено на 7,8%);
  • для населення, яке проживає в будинках, обладнаних приладами обліку теплової енергії — 1589,62 грн. / Гкал (тариф зменшено на 7,8%);
  • для населення, яке проживає в будинках, не обладнаних приладами обліку теплової енергії — 34,37 грн. / 1 м2 (тариф зменшено на 17,4%).

Нагадаємо, що в Дніпрі піднялися ціни на фрукти та овочі.

Як повідомляв портал Знай.иа, на одному з ринків Дніпра покупцям продають тухлі пташині туші.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в одному з маршрутних таксі стався конфлікт між водієм і пасажиром без маски.