Міський голова Дніпра Борис Філатов прокоментував недавній інцидент з побиттям жінки, який відбувся на Європейській площі. Відповідний пост з'явився на його сторінці в Facebook.

Як зазначив Борис Філатов, при розгляді даної ситуації необхідно для початку відключити емоції. Він розповів, що чоловік, який жорстоко розправився над жінкою, був практично відразу спійманий. І це сталося не від того, що мер призначив нагороду за його голову, а тому, що він особливо не ховався.

Цей "товариш" і інші подібні йому вже давно відомі поліції. Спіймати його вдалося місцевому дільничному, старшому лейтенанту Денису Лазаренку. Практично відразу після нього підключилися інспектори з благоустрою міськради і колишні АТОшники, які і викликали слідчо-оперативну групу. І оскільки затримала його не одна людина, Філатов вирішив не ділити першість і дати нагороду колективно.

Але Бориса Філатова засмучує дещо інший факт. Справа в тому, що на Європейській площі і в інших центральних районах міста, почало з'являтися все більше людей з низькою соціальною відповідальністю. Вони спокійно розпивають алкоголь у центрі Дніпра і ведуть себе неадекватно. На жаль, але про це знає поліція і всі спускає з рук, а у міської влади немає повноважень розганяти всіх цих людей.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Що відносно жінки, яка постраждала в ході бійки – вона чотири місяці тому вийшла з в'язниці і на даний момент не має певного місця проживання. Той, хто її побив – її співмешканець. Потерпіла відмовилася порушувати кримінальну справу проти кривдника і писати заяву. Зараз вона лікується в міській лікарні за рахунок платників податків.

"До чого я все це розповідаю? Так, до того, що ми ніколи не наведемо у себе в містах порядок, поки місцеве самоврядування не отримає повноцінних прав від держави. Хоча б, щоб мати можливість карати алкашів і хуліганів і не лікувати за свій рахунок тих, хто не хоче працювати", — написав в пості мер.

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що у центрі Дніпра невідомий чоловік побив ногами дівчину, яка нібито його ображала.

Як повідомляв портал Знай.иа дніпровський мер прокоментував сотні кримінальних справ на своєму рахунку.

Також Знай.иа писав, що мер Дніпра розповів зворушливу історію любові.