В умовах карантину учням 11 класів не вдалося з честю провести свою школу і станцювати вальс на останньому дзвонику. Але батьки знайшли вихід із ситуації, записавши запальний ролик, в якому проводили дітей у доросле життя. Відповідним відео поділилася одна з матусь Яна Стрельцова.

Кінець навчального року 2019-2020 видався по істині важким, особливо для учнів 11 класів. Їх позбавили можливості нормально відсвяткувати випускний, побувати на останньому дзвонику і станцювати випускний вальс.

У Дніпрі батьки випускників привітали дітей / скріншот з відео

Але батьки випускників 11-А класу вирішили порадувати своїх дітей, подарувавши їм кліп, в якому вони згадали про яскравих шкільних часах і проводили вихованців у доросле життя.

"Зараз ви на шляху, що веде в доросле життя. Ніхто не знає, що на ньому. Звичайно, будуть і радості з перемогами, і розчарування з поразками. Буде життя! Життя, вся краса якої полягає у вирішенні непростих завдань. Але, як би складно не було, хочеться побажати кожному з вас, насамперед, завжди залишатися людьми. Залишаючись людиною з великої літери, ви обов'язково знайдете своє щастя, любов, покликання. Ми віримо, що в житті у вас все буде виходити, і здійсняться всі ваші заповітні мрії. Не бійтеся жити! Нехай доброта, віра в себе і сили допомагають вам постійно йти вперед. C безмежної♥️ любов'ю батьки 11-«А»!" – написала Яна Стрельцова.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дорогие, любимые, наши дети!!! Сейчас вы на пути, ведущем во взрослую жизнь. Никто не знает, что на нем. Конечно, будут и радости с победами, и разочарования с поражениями. Будет жизнь! Жизнь, вся прелесть которой заключается в решении непростых задач. Но, как бы непросто вам не было, хочется пожелать каждому из вас, прежде всего, всегда оставаться людьми. Оставаясь человеком с большой буквы, вы обязательно найдете свое счастье, любовь, призвание. Мы верим, что в жизни у вас все будет получаться, и сбудутся все ваши заветные мечты. Не бойтесь жить! Пусть доброта, вера в себя и силы помогают вам постоянно идти вперед. C безграничной♥️ любовью родители 11-«А»! #этотгодпоистиневойдетвисторию #подарокродителей #выпуск2020

Geplaatst door Яна Стрельцова op Woensdag 29 juli 2020

Нагадаємо, що під Дніпром група молодих хлопців витягли з дна водойми п'яного чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Арабатській стрілці 4-річна дівчинка з'їла монету разом з фруктом.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі бійка двох неповнолітніх дівчаток спровокувала конфлікт між батьками.