У Дніпрі маленькому Микиті терміново потрібна допомога небайдужих – він може довічно залишитися глухим. Про діагноз малюка і необхідних засобів написала мама Любов Кащенко на своїй сторінці в Facebook.

Однорічний малюк Сокирка Микита не може чути батьків – йому діагностували двосторонню нейросенсорную глухоту 4 ст. Для того, щоб дитина змогла чути в подальшому, необхідно терміново провести кохлеарну імплантацію і купити дорогі імплантати.

Микита Сокирка / фото: Любов Кащенко в Facebook

Почалося все з того, що батьки помітили затримку в мовному розвитку дитини. Вони звернулися до медиків, які й поставили невтішний діагноз. Мама Микити розповіла, що один імплантат для нього буде коштувати 25 тисяч євро. З покупкою одного з них допоможе держава, проте другий доведеться докуповувати самостійно.

Діагноз Микити Сокирки / фото: Любов Кащенко в Facebook

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У батьків дитини немає таких грошей, а операцію необхідно проводити терміново. Тому вони звернулися за допомогою до всіх небайдужих.

«Самі ми дуже довго будемо збирати таку суму і якщо зберемо, то буде вже пізно, тому ми і звертаємося до вас за допомогою. Хто чим може, будь-яка копійка наблизить наш шанс на те, щоб синочок почув нас», — звернулася до всіх небайдужих мама дитини Любов.

Пост Любові Кащенко в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі потребує допомоги круглий сирота Іванко, який бореться з раком крові.

Як повідомляв портал Знай.иа, маленький Сашко з Кам'янського терміново потребує допомоги небайдужих громадян – йому діагностували лімфому Беркітта.

Також Знай.иа писав, що в Кривому Розі прощаються з дівчинкою, яка боролася з раком.