Стало відомо про те, що співробітники правоохоронних органів знайшли гараж зловмисника, в якому він виготовляв наркотичні засоби.

Таким чином, повідомляється, що в середу, 29 липня, приблизно о 16:00, в один з гаражних кооперативів, який розташовується в Соборному районі міста Дніпро, 33-річний місцевий житель викликав поліцію.

Патрульні виявили в гаражному кооперативі чоловіка, який ймовірно виготовляв наркотики Вчора, близько 16-ї години до...

Geplaatst door Патрульна поліція Дніпропетровської області op Donderdag 30 juli 2020

Коли поліція приїхала, чоловік почав нервувати, і розповідати, що за ним стежать, і він не може знайти телефон, який, ймовірно, був чомусь замурований в стіні. Також, він скаржився на те, що верстат, на якому він виробляє цукерки, зламався, і він не може його полагодити.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Співробітники правоохоронних органів одразу ж помітили той факт, що чоловік перебуває під наркотичними речовинами, і тому попросили відчинити двері в гараж.

Той погодився, і там був знайдений пресовий верстат, металеві форми, а також ємності з речовиною, яка сильно було схоже на заборонені речовини.

На місце події відразу ж була викликана слідчо-оперативна група, а також громадянин під наркотичним сп'янінням був відразу доставлений в Соборний відділ поліції.

Поки що це вся інформація яка є в мережі на даний момент.

Нагадаємо, навчальний рік 2020: коли почнеться і що говорять у Кабміні.

Як повідомляв Знай.иа, в Запоріжжі відкриють дитячі табори.

Знай.иа писав, "Лежать на брудних пелюшках і смокчуть гумові рукавички": як лікують новонароджених в Києві.