Засуджена за смертельне ДТП в центрі Харкова Олена Зайцева виплатила двом потерпілим по 31,67 грн компенсації.

Про це пише Дніпровська Панорама.

Олена Зайцева почала перші виплати сім'ям загиблих у кривавому ДТП у Харкові. За весь час, що винуватиця аварії провела у в'язниці, вона перерахувала всього 31 грн 67 копійок.

Зазначимо, що покарання за смерть людей. Зайцева відбуває на Дніпропетровщині, у виправному центрі мінімальної безпеки.

В цілому Олена Зайцева і Дронов зобов'язані виплатити компенсації сім'ям загиблих, майже 8 млн гривень, але як виявилося Зайцева не володіє жодним майном. Ні дорогого позашляховика, ні нерухомості у неї немає. Через це компенсацію потерпілим будуть відраховувати із зарплати, яку Зайцева отримує у виправному центрі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Олена Зайцева
Олена Зайцева

"Будь-які відомості та офіційної інформації з яких коштів відбувається відрахування коштів постраждалим немає, тому ми дуже хочемо їх отримати, чому саме така сума і чому тільки зараз. Ми бачимо фото, де Зайцева засмагає, вона не працює і чому вона так зневажливо відноситься до таких обов'язків, як відшкодування завданих збитків. Просто 31 грн — це просто образливо" розповіла адвокат потерпілих у ДТП.

А ось від Геннадія Дронова, постраждалі не отримали досі ні копійки.

Нагадаємо, у жовтні 2017 року в центрі Харкова сталася вкрай гучна аварія. Так, на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова зіткнулися дві машини. В результаті автомобіль Lexus RX, за кермом якого була 20-річна Олена Зайцева, вилетів на тротуар і травмував 5 людей, ще шестеро загинули.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Одесі поліцейський автомобіль на швидкості протаранив вантажівку, троє в лікарні

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Львовом майор поліції збив пішохода та залишив помирати - погони в крові

Також «Знай.ua» писав, що У Хмельницькому некерований легковик збив жінку - летів як диявол, шансів не було