У Дніпрі на Лівому березі чоловік увійшов в довіру до дитини і вкрав велосипед.

Про це пишуть у групі Райончик в Facebook.

В районі вулиці Батумській та Слобожанського проспекту помічений чоловік, який заводить бесіди з дітьми, входить в довіру, а потім обкрадає їх.

29 липня злочинець заговорив з дитиною і під приводом «налаштувати гальма на велосипеді» сів і поїхав з двору на Батумську і не повернувся.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Чоловік викрав велосипед, сидячи на дитячому рівні, навіть не спромігся змінити регулювання сідла.

Особливі прикмети злочинця: одягнений в чорну футболку з білим малюнком, чорні джинси, на голові сіра бейсболка, 30-35років.

Чоловік вже неодноразово був помічений на дитячому майданчику. Він чіпляється до дітей, заводить розмову про велосипедах, пригощає насінням.

Місцеві жителі кажуть, що чоловік краде у дітей мобільні телефони.

Будьте пильні і предостерегайте своїх дітей від розмов з незнайомими людьми.

Нагадаємо, що в Запоріжжі викрадачі автомобіля потрапили в смертельне ДТП. Машина перетворилася на купу металобрухту.

Таким чином, повідомляється, що на місці в автомобілі загинув пасажир. На даний момент співробітники правоохоронних органів намагаються встановити його особу.

Стався цей інцидент в середу, 29 липня, рано вранці. У Хортицькому районі в місті Запоріжжі двоє чоловіків викрали автомобіль «ВАЗ». Після того, як водій викраденого автомобіля виїхав на дорогу, він побачив там співробітників правоохоронних органів, і відразу почав панікувати.

Згодом, він з-за стресу виїхав на узбіччя, де автомобіль перекинувся. Смертельна аварія сталася близько шостої ранку поблизу Василівки.

Як стало відомо трохи пізніше, 22-річний викрадач був під впливом наркотичних речовин, і відбувся лише травмами. А ось пасажир, який перебував поруч, загинув на місці. Зараз співробітники правоохоронних органів намагаються встановити його особу.

Раніше портал «Знай.іа» писав $80 тисяч і "вплив" – ДБР затримали слідчого і співробітника Нацполиции на "гарячому"

Також портал «Знай.іа» писав, що Львів'янин осідлав чужий велосипед і накивав колесами - копи шукають нахабного злодія

Також портал «Знай.іа» писав, що Українка вбила роботодавця в Італії і заховала тіло на балконі

https://www.youtube.com/watch?v=MYASgTM_Tv8