У центрі Дніпра спалахнула масштабна пожежа,вогонь охопив кафе і павільйони площею близько 100 кв. м

Прес-служба ДСНС зазначає, що після виникнення пожежі в кафе вогонь перекинувся ще на кілька торгових павільйонів, розташованих поруч.

За даними місцевих ЗМІ, кафе, яке згоріло в Дніпрі, знаходилося в торговому ряду між кіосками, вогонь швидко перекинувся і на сусідні кіоски.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Згоріло кафе, де спочатку виникла пожежа, а також п'ять металевих кіосків з харчовими продуктами. За попередньою інформацією, причиною пожежі стало коротке замикання.

На місце пожежі оперативно прибули рятувальники. У ДСНС повідомили, що 13 рятувальників локалізували пожежу і вже в 06.15 - повністю ліквідували. Постраждалих в результаті пожежі немає.

Рятувальники наголосили, що важливо правильно реагувати на надзвичайну подію, якщо воно трапляється.

Перш за все - не варто панікувати і слід відразу викликати пожежних.

"Остерігайтеся задимленості і обвалу конструкцій будинків і споруд, вибухів технологічного обладнання і приладів, падіння обгорілих дерев і провалів. Знайте, де знаходяться засоби пожежогасіння та вмійте ними користуватися", - кажуть у ДСНС.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Під Львовом псих влаштував пожежу під вікнами і вызверился на перехожих: "Тобі у*бать або ти сам підеш?"

Також портал «Знай.uа» писав, що Львів'янам заборонили смажити шашлики і сідати за кермо

Також портал «Знай.uа» писав, що Вагони полетіли у воду: потяг зійшов з рейок і загорівся прямо на мосту

https://www.youtube.com/watch?v=_n8kzhbLJRc