Вже кілька днів розшукують безвісти зниклу дівчину, яка поїхала в Дніпро і зв'язок з нею обірвався.

Про це повідомляє пресслужба місцевої поліції.

Так, у Дніпрі загадково зникла 20-річна дівчина. Останній раз Марію Ковалевич бачили близько 21:00, 29 липня на вулиці Січових стрільців, вона йшла посеред дороги, по розділовій смузі. Зараз про її місцезнаходження нічого невідомо, телефон дівчини відключений.

У Дніпрі загадково зникла 20-річна дівчина


Особливі прикмети зниклої: зріст 175 сантиметрів, темне волосся, карі очі. Дівчина була одягнена у футболку рожевого кольору, зелені штани, шльопанці. Документів і особистих речей у Марії при собі не було.

Останній раз її бачили на вулиці Січових стрільців


Уважно придивіться до цієї фотографії, якщо ви бачили цю дівчину чи знаєте щось про її місцезнаходження, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію «102» або за номером +38-097-240-07-97. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я дівчини.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві безслідно зникли дві 14-річні подружки – прикмети і фото

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Тернополі пропав дитина - мама відвернулася на секунду, кошмар

Також «Знай.ua» писав, що Під Харковом пропала рудоволоса красуня з сумними очима