У Дніпропетровській області в Новомосковську стався інцидент, який шокував. Місцева жителька придбала тістечка для дітей, прийшовши додому вона пригостила маму одним з них і тут сталося нещастя.

Жінка, відкусивши шматочок, скрикнула від болю. Як з'ясувалося, в м'якому тістечку було свердло з іржавим наконечником. Жінка викинула покупку, щоб вона не дісталася дітям, а свердло і тістечко сфотографувала. Знімки вона виклала в Facebook на сторінці «підслухати Новомосковськ».

Жінка розповіла, що придбала тістечко «Дніпродзержинське» в магазині Кята. У цьому виробі вона і виявила іржаве свердло. Під час прийому їжі свердло поранило щоку її матері, про що вона і повідала в своєму повідомленні. Жінка спробувала зателефонувати з виробником, але в магазині їй розповіли, що всю продукцію виробляють самі і не знають, як туди потрапило свердло. Виробники запропонували відшкодувати збиток.

У коментарях жінці запропонували написати заяву в поліцію і Госпродпотребслужбу. Також знайшлися ті, хто критикував користувачок. Однак з'явилися відгуки і від тих, хто також постраждав від неякісної продукції. Одна з користувачок розповіла, що їй мало не продали лаваш з цвіллю, але вона вчасно помітила. У коментарях розповіли, що таке може бути, якщо сировина падає на підлогу, а його не викидають, а повертають на виробничу лінію.

Нагадаємо, Знай писав, що в одному з супермаркетів нашої країни покупцеві продали стародавні яйця з огидним ароматом.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тажке Знай повідомляв, що в Переяславі в супермаркеті відомої мережі продали тухлу смажену рибу.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі супермаркет по акції вирішив позбутися від прострочених консервів.