У Кам'янському мама двох маленьких діток бореться за життя до останнього. Жінці діагностували рак молочної залози.

Про це пише група "Міністерство добрих справ" у Фейсбук.

Молодшій дитині Тетяни всього 8 місяців, і після народження сина вона одразу ж зайнялася лікуванням. Жінка пройшла вже 4 курс доопераційного хіміотерапії, після чого їй призначили ще 4 курси.

"Тані з Кам'янського 34 роки і вона мама 2-х чудових діток, донечці 6 років синочку 8 місяців. На останньому місяці вагітності їй поставили діагноз - рак молочної залози. Після народження синочка вона відразу зайнялася лікуванням. Пройшла вже 4 курсу доопераційного хімії, потім операція. Після призначили ще 4 курсу хімії. Пройдено вже 3. Залишилося пройти останню",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Три етапи вже позаду, залишився останній курс. На жаль, родина вже витратила всі кошти на лікування і просить про допомогу.

Збір триватиме тиждень до неділі, 9 серпня. Для операції потрібно зібрати 10 000 грн.

Як допомогти Тетяні:

Карта для допомоги 5168757381938614 ( Пономаренко Світлана )

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Більше мільйона українців не підозрює про важку недугу: вражаюча статистика Моз

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Дніпрі рятують семимісячних братика і сестричку, народилися раніше терміну - букет патологій на двох

Також «Знай.ua» писав, що Библиотекаршу з Прикарпаття з'їдає рак, рідні просять про допомогу — життя присвятила книг