У Нікополі до ветлікарні привезли паралізованого молодого песика на усипляння. У клініці персонал відразу ж закохався в Яшу і мови про усипляння вже не йшло.

Про це розповіли в групі "Нікопольський Притулок для Тварин «Шанс на Життя»" у Фейсбук.

Як виявилося, бабуся-господиня паралізованого цуценяти розуміла, що не потягне його лікування і з болем у серці віддала його на усипляння.

Яша не тільки не міг ходити, але навіть повзати, як більшість паралізованих собак, адже його паралізувало нижче попереку.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Волонтер, до якого звернулася бабуся, розуміла, що не зможе попросити співробітників клініки приспати Яшу, але розуміючи, що йому не жити в притулку, не бачила іншого виходу.

Ветеринарний лікар Горовий навідріз відмовився на евтаназію песика:

"Яшу присипляти відмовляюся - в нього вся клініка закохалася! Ми даруємо йому коляску і дружно шукаємо йому сім'ю!"- відповів ветеринар.

Співробітники клініки в прямому і переносному сенсі поставили Яшу на ноги. На відео видно, як щеня робить свої перші кроки.

Яша-неймовірно позитивний і життєрадісний молодий спанієль. Зараз співробітники та волонтери шукають людину, яка буде готова подарувати вихованцеві любов і турботу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Щеня з Донбасу знайшло будинок на Тернопільщині-військові привезли подарунок дитині

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Запоріжжі пес охолоджувався у фонтані і застряг, жалібний гавкіт почули копи

Також «Знай.иа " писав, що У Хмельницькому красуня в кепці приручила найсуворішого "військового" - лиже руки і носить рюкзак в зубах