У Дніпрі в ніч на 6 серпня жителі багатоповерхового будинку по вулиці Балтійська, 86 повідомили про крики, які доносилися в одній з квартир.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили господаря квартири, який повідомив, що його дружина закрилася в кімнаті з маленькими дітьми, кричить і читає молитви, пише "Репортнер Дніпро".

У присутності копом господар квартири виламав двері в кімнату, після чого вдалося затримати 28-річну дівчину. Під час затримання вона чинила опір. Неадекватна дівчина вдарила ногою в живіт сержанта і вкусила рядового поліції. Також дісталося і черговому лікарю, якому буйна пацієнтка прогризла палець до крові.

В кінцевому підсумку дівчину з явними ознаками душевного розладу доставили в міську лікарню №4, де вона знаходиться досі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше По Дніпру розгулюють душевнохворі люди, шкода і страшно: "що у них в голові?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львовом розгулює психічно хворий чоловік зі спалахами агресії-втік з лікарні

Також «Знай.иа " писав, що Під Харковом неадекват з рушницею розстріляв компанію відпочиваючих- " вийшов з лісу і відкрив вогонь"