У Дніпрі поліцейські затримали кілера з Болгарії, який переховувався в Україні від Інтерполу із 2016 року під чужим ім'ям.

Про це повідомила пресслужба Національної поліції.

Як стало відомо з повідомлення, то під час проведення заходів по розшуку осіб, що переховуються від органів досудового розслідування, оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області Національної поліції встановили місце знаходження чоловіка, який перебуває у міжнародному розшуку.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

У міжнародний розшук за скоєння замовного вбивства Болгарія оголосила 35-річного чоловіка ще у 2016 році. Аби не потрапити в поле зору правоохоронців, болгарин використовував підробні документи, видані на іншу особу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

"У четвер, 6 серпня, оперативники разом зі слідчими Соборного відділу поліції, полку поліції особливого призначення та за підтримки патрульної поліції затримали розшукуваного. В його автомобілі правоохоронці вилучили зброю та набої до неї, документи на ім’я іншої особи, але з фотографією зловмисника",- написано у повідомленні.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Тривають слідчі дії, особа перевіряється на причетність до вчинення тяжких злочинів на території України.

З метою подальшої комунікації з іноземними колегами про затримання розшукуваної особи поліцейські вже повідомили Інтрепол.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові накрили віртуозного афериста - Інтерпол ганявся шість років

Як повідомляє портал «Знай.uа» З України видворили "гастролера" із Польщі з двома паспортами - встиг одружитися і начудив за десятьох

Також «Знай.uа» писав, що У Польщі затримали українця, якого роками розшукував Інтерпол - "ловили" у 190 країнах