У Дніпропетровській області, в Кривому Розі, чоловіка, який заступився за дружину, позбавили волі.

Суд виніс вирок криворіжцю, який захищаючи свою дружину від п'яного перехожого, побив його палицею, повідомляє "Дніпро оперативний".

Подія сталася 4 квітня 2020 року в селі Шевченківське Криворізького району. Чоловік з дружиною і дитиною відпочивали на дитячому майданчику. В цей час на майданчик підійшов п'яний чоловік, який почав чіплятися до дружини місцевого жителя. Чоловік не став цього терпіти і кілька разів ударив п'яного чоловіка палицею, в результаті чого потерпілий отримав переломи, забої і черепно-мозкову травму.

Суддя Криворізького райсуду за нанесення тяжких тілесних ушкоджень засудила чоловіка до 5 років позбавлення волі.

Патрульна поліція, скріншот
Патрульна поліція, скріншот

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, в Кам'янському неврівноважена мати з 3 дітьми, била 2-річну дитину на очах у перехожих і кидала його головою об землю.

Горе-мати з піврічною дитиною в колясці, сином 2 років і донькою 4 років переходила дорогу в районі комплексу «Русалка», що знаходиться на Лівому березі Кам'янського. Мати психанула і вдарила дитину головою об асфальт, при цьому дитина дуже сильно вдарилася, але жінку це не зупинило і вона продовжувала трясти дитину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі псих напав на чоловіка з інвалідністю-кулак в голову , милиці на асфальті

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Туреччині по-звірячому побили українську модель , нелюди атакували на пляжі-Геращенко зробив термінову заяву

Також «Знай.иа " писав, що У Бердичеві п'яна мати жорстоко побила дитину: завдавала ударів по голові на очах у всіх