У Дніпрі рятувальники дістали з 1,5-метрової ями кошеня, яке не могло вибратися самостійно назовні. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в неділю, 9 серпня. О 12: 36 на гарячу лінію Служби порятунку "101" надійшло повідомлення від небайдужих городян про те, що на вулиці Орловській в Новокодацькому районі Дніпра кошеня впало в каналізаційний люк і не може самостійно вибратися назовні.

На місце події направили співробітників 2-ї Державної пожежо-рятувальної частини 8-го державного пожежо-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що тварина провалилася в яму на глибину 1,5 метри. Один із співробітників ДСНС, використавши спеціальне обладнання, спустився в люк і дістав кошеня на поверхню.

У рятувальній операції взяли участь 3 чоловіка особового складу та 1 одиниця пожежо-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Нікополі ветеринари подарували інвалідний візок паралізованому цуценяті.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Запоріжжі пес охолоджувався у фонтані і застряг, жалібний гавкіт почули копи.

Також Знай.иа писав, що у Хмельницькому красуня в кепці приручила найсуворішого "військового" - лиже руки і носить рюкзак в зубах.