У Дніпрі на чоловіка напав і пограбував невідомий. Як виявилося, потерпілий є сутенером, а кривдник – незадоволений клієнт. Про подробиці події розповідає "Дніпро оперативний", посилаючись на власні джерела.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в понеділок, 10 серпня на вулиці Тверська, 5. Невідомий чоловік вихопив у потерпілого мобільний телефон, 100 гривень і ключі від машини, після чого зник з місця події. Потерпілий встиг наздогнати зловмисника і у них зав'язався конфлікт.

Як з'ясувалося пізніше, зловмисник разом з другом замовив у потерпілого "дівчину на годину", однак, за його словами, вона свого часу не відпрацювала. Це не влаштувало хлопців, в слідстві чого вони закрили дівчину в квартирі, а самі вирушили на пошуки потерпілого, який виявився сутенером.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дівчина пізніше розповіла, що чоловіки вимагали повернути гроші, оскільки їм не сподобалася надана послуга.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі в балці виявили тіло жінки з передсмертною запискою.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі чоловік побив 10-річного хлопчика.

Також Знай.иа писав, що у Кривому Розі, чоловіка, який заступився за дружину, позбавили волі.