У Дніпрі біля житлового будинку помітили змію. Про це розповіли на порталі ДСНС Дніпропетровської області.

Повідомляється, що 10 серпня о 10:21, в службу порятунку "101" надійшло повідомлення, що поблизу п'ятиповерхового житлового будинку по вулиці Боброва, в Центральному районі Дніпра, була помічена змія довжиною близько 1 метра.

Читайте Знай в Google News!

За вказаною адресою вирушили співробітники аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального підрозділу спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

вилов змії, фото: ДСНС Дніпропетровської області

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

По прибуттю на місце події рятувальники провели огляд території біля будинку і виявили змію. Потім, за допомогою спеціального інструменту вони зловили земноводне і помістили його в спеціальний контейнер. Пізніше змію вивезли за межі міста і випустили на природу.

У роботах з вилову змії брали участь 4 людини особистісного складу та 1 одиниця техніки Головного управління ДСНС Дніпропетровської області.

спіймана змія, фото: ДСНС Дніпропетровської області

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Львівщині повзуча тварюка відправила жінку на лікарняне ліжко.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чернівчан атакують отруйні тварюки.

Також, "Знай.uа" писав, що на курорті під Запоріжжям змія вирішила позасмагати разом з туристами.