Правоохоронці затримали чоловіка, який причетний до вбивства молодого хлопця в Нікополі. Про це розповіли на порталі поліції Дніпропетровської області.

Повідомляється, що 8 серпня, в місті Нікополь Дніпропетровської області, вранці на дитячому майданчику місцеві жителі виявили тіло 27-річного хлопця. Згідно з результатами експертизи було встановлено, що його смерть настала в результаті удушення.

Читайте Знай в Google News!

Після опитування свідків правоохоронці встановили, що між загиблим і невідомим чоловіком вночі виник конфлікт.

В ході слідчих дій поліцейські з'ясували, що до злочину причетний 34-річний житель Нікополя, якого раніше судили за ряд тяжких злочинів. Після скоєння вбивства він покинув місто і переховувався від правоохоронців.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пізніше злочинця все ж вдалося виявити. Він ховався в місті Мелітополь Запорізької області.

Сьогодні суд обиратиме чоловікові запобіжний захід згідно ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство), йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

тіло вбитого хлопця, фото: поліція Дніпропетровської області

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові батько-одинак загинув від руки сина.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Дніпровські копи пов'язали озброєного кілера з Болгарії.

Також, "Знай.uа" писав, що 55-річну актрису забив до смерті коханець.