У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького сталася ДТП – водій Honda не впорався з керуванням і скоїв наїзд на бордюр, крім цього, відлетіла деталь від авто потрапила в поруч проходячу дитину. Про подробиці події розповідає прес-служба Нацполіції.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в неділю, 9 серпня, близько 23:00. За інформацією від поліції, власник автомобіля Honda Acord залишив свій транспортний засіб на мийці біля заправної станції "БРСМ" і пішов. За його словами, співробітник мийки пообіцяв загнати машину, помити її і передзвонити власнику по закінченню.

Як розповів власник для видання "Інформатор", через годину він самостійно повернувся на автомийку і виявив, що вона закрита. У той же час, співробітник, на якого він залишив машину, сказав, що вона стоїть на мийці, а ключі всередині. Після обстеження будівлі та спілкування зі співробітниками власник виявив, що його автомобіль викрали.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Він звернувся в поліцію і відстежив автомобіль по GPS-навігатору. Знайдений автомобіль вже був пошкоджений в результаті ДТП. Співробітник мийки, який викрав машину, спробував втекти з місця події, проте поліції вдалося його затримати. Ним виявився раніше судимий 28-річний житель Павлограда.

Як з'ясувалося, зловмисник пересувався по проспекту Богдана Хмельницького на швидкості близько 160 км/год. Наїхавши на бордюр, він втратив деталь, яка потрапила в 9-річну дитину, що знаходився в той момент на тротуарі. Хлопчика з легкими тілесними ушкодженнями доставили в лікарню.

За даним фактом поліцією було порушено кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про вручення йому повідомлення про підозру. Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Триває досудове розслідування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі на житловому масиві Ігрень автомобіль збив чоловіка, внаслідок чого в останнього відірвало ногу.

Як повідомляв портал Знай.иа, правоохоронці затримали чоловіка, який причетний до вбивства молодого хлопця в Нікополі.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі на Полтавському шосе сталася смертельна ДТП.