У Кривому Розі засудили подружню пару за зйомку і поширення фільмів "для дорослих" за участю власної дитини. Детальніше про це розповідає прес-служба ГУНП у Полтавській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що ще в червні 2018 року поліція затримала сімейну пару, яка заробляла на зйомках і розповсюдженні фільмів "для дорослих" за участю 4-річної дочки. У спецоперації взяли участь оперативники відділення протидії торгівлі людьми та слідчі Полтавщини спільно зі співробітниками територіального підрозділу кіберполіції та Департаменту БЗПТЛ Нацполіції.

Правоохоронцям вдалося встановити нікнейм, під яким спільники завантажували файли 18+ в анонімний сегмент інтернет-мережі. На той момент співробітники поліції з'ясували, що фігурантами справи виявилися вихідці з Кавказького регіону (29-річний чоловік і 30-річна жінка).

у Кривому Розі засудили пару, яка знімала і поширювала фільми для дорослих / фото: ГУНП

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Вони знімали фільми "для дорослих" з 4-річною дочкою, після чого продавали записи клієнтам за криптовалюту. Зловмисники розсилали "пропозиції" за допомогою месенджера, а також влаштовували платні онлайн-трансляції.

В ході обшуку квартири, яку знімала подружня пара в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області, правоохоронцям вдалося вилучити мобільні телефони, комп'ютери та відеотехніку, які були використані для створення і поширення контенту 18+, а також самі "фільми".

Досудове розслідування тривало протягом одного року, і стільки ж знадобилося на розгляд 15 томів кримінального провадження.

у Кривому Розі засудили пару, яка знімала і поширювала фільми для дорослих / фото: ГУНП

На початку серпня 2020 року колегія суддів Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу визнала чоловіка і жінку винними у скоєнні злочинів, передбачених п’ятьма статтями Кримінального кодексу України: торгівля людьми (ст. 149), зґвалтування (ст. 152), сексуальне насильство (ст. 153), розбещення неповнолітніх (ст. 156) та виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів (ст. 301). Суд призначив кожному з них 12 років і 6 місяців позбавлення волі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Дніпропетровська область стала рекордсменом за кількістю кинутих дітей.

Як повідомляв портал Знай.иа, у приватному секторі міста Дніпро школярі вирішили влаштувати погром разом зі стріляниною.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі чоловік побив 10-річного хлопчика.