У Дніпрі знайшли частину людської руки. Про це розповіли у виданні "Інформатор".

Повідомляється, що у вівторок, 11 серпня в поліцію надійшло повідомлення про те, що в посадці біля набережної заводської чоловік виявив людські останки.

Читайте Знай в Google News!

На місце події відразу ж вирушила оперативна група. По прибуттю на місце події поліцейські виявили частину людської шкіри з нігтями.

За попередньою інформацією правоохоронці визначили, кому належать ці останки.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

людські останки, фото: Інформатор

За інформацією поліції, на цьому місці, близько двох тижнів тому було виявлено обгоріле тіло. Особа людини була встановлена, крім того, він давно похований.

Згідно непідтвердженої інформації чоловік пішов з дому і міг вчинити самоспалення на цьому місці. Найімовірніше фрагменти шкіри були присипані землею, яку розмило в результаті дощу.

людські останки, фото: Інформатор

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що мешканка селища міського типу Рогівка, що розташований в Донецькій області, пішла з дому ще 28 липня. Днями вона була знайдена повішеною в Приморському парку міста Маріуполь.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 10 серпня з дитячої лікарні у Чернівцях зник неповнолітній житель села Оршівці Кіцманського району Грабченко Арсен Дмитрович.

Також, "Знай. uа" писав, що у Дніпрі на житловому масиві Ігрень автомобіль збив пішохода. В результаті зіткнення з Volkswagen, чоловік відлетів на кілька метрів і йому відірвало ногу. Від великої крововтрати він помер ще до приїзду швидкої допомоги.