У центрі Дніпра буря повалила величезні ялини, які прикрашали місто більше половини століття. Відповідні кадри опублікували користувачі мережі, а також видання "Наше місто".

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що у вівторок, 11 серпня, в Дніпрі сталася хоч і короткочасна, але руйнівна буря. Здебільшого постраждав центр міста. Нещодавно в мережі з'явилися фотографії наслідків стихії, яка позбавили городян однієї з найголовніших пам'яток.

У центрі Дніпра, на площі Героїв Майдану, вхід до будівлі прикрашали величезні ялини, які ростуть там вже більше 50 років. Під час бурі двоє з них вирвало з коренем і повалило на землю.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як пише видання "Наше місто", комунальники міста протягом ночі усували наслідки зливи. Впалі ялини були розпиляні і вивезені. Головний інженер КП" Міськзеленобуд " Іван Білоус повідомив, що, на щастя, в момент падіння під ялинами ніхто не ховався, тому обійшлося без постраждалих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Дніпро затопило після сильної зливи.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в районі ДЗМО трамвай зійшов з рейок і зніс стовп.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі масово ламають нові ліфти.