У Дніпрі пішов на пенсію легендарний лікар, який за 40 років роботи врятував тисячі життів. Про це розповіла волонтер Олександра Сова-Тімощенкова на своїй сторінці в Facebook Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Олександр Хітник - заслужений лікар України, кандидат медичних наук, дитячий хірург-уролог вищої категорії та головний лікар Обласної дитячої клінічної лікарні. У середу, 12 серпня, він пішов на пенсію через 40 років роботи. Сотні людей дякують Олександру Львовичу за багаторічну працю і тисячі врятованих дитячих життів.

Олександра написала, що він завжди працював на користь діткам і йшов на зустріч батькам. Він також зробив неоціненний внесок для благодійного фонду "Совушка". Він докладав усіх зусиль, щоб поставити лікарню на ноги і робив все, щоб в ній процвітали нові технології. Волонтер розповіла, що з Олександром завжди можна було знайти спільну мову, а охарактеризувати його можна як доброго і розуміючого директора.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На закінчення волонтер висловила подяку лікарю за наполегливу роботу, а також висловила надію на те, що його місце займе гідний кандидат.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Дніпропетровська область стала рекордсменом за кількістю кинутих дітей.

Як повідомляв портал Знай.иа, юний Вундеркінд з Дніпра Ігор Шибка став бронзовим призером на міжнародному конкурсі винаходів та інновацій INTARG 2020.

Також Знай.иа писав, що юний дніпрянин отримав орден "За мужність" — накрив собою гранату, захищаючи малюків.