У Дніпрі на дитину напав невідомий і забрав мобільний телефон і гроші. Про подробиці події розповідає видання "Наше місто".

Читайте Знай в Google News!

Як розповіла мати потерпілого Інна Голота, інцидент стався у вівторок, 11 серпня, близько 13:00 на ж/м Парус в районі вулиці Гідропаркова. До її сина, який гуляв на стадіоні біля школи №132, підійшов хлопець років 17-20 і попросив про допомогу. Він спробував відвести хлопчика в ліс неподалік, проте той вчасно одумався і спробував піти.

Тоді зловмисник вдарив хлопчика, забрав гроші і мобільний телефон. За словами потерпілого, хлопець зник за гаражами біля будинку №9 по вулиці Гідропаркова.

Жінка написала заяву в поліцію і просить небайдужих допомогти в пошуках нападника.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Хлопець одягнений в блакитну футболку, червоні шорти Reebok, червоні кросівки, зріст близько 180 см, худий, коротко стрижений, на шиї велике татуювання "китайський ієрогліф". Попросив про допомогу і хотів відвести в бік лісу, дитина відразу пішла з ним, але вчасно одумалася. Коли хотів піти, його вдарили, забрали гроші і телефон! Можливо, хтось щось бачив, будемо вдячні за будь-яку інформацію! Втік він у бік гаражів за Гідропарковою, 9! Будьте обережні, поговоріть ще раз з вашими дітьми!",- написала вона.

Прес-секретар Дніпровського відділу поліції Аліна Стадник повідомила, що за даною заявою було відкрито кримінальне провадження згідно ч.1 ст. 186 КК України (Грабіж). На даний момент поліція посилено розшукує підозрюваного.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі поліція спіймала матір і сина, які були причетні до крадіжки в одному з приватних будинків.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпропетровській області колишня мати-алкоголічка змогла повернути дітей у соціальної служби.

Також Знай.иа писав, що у місті Новомосковськ місцеві жителі виявили чоловіка, який крав білизну з балконів.