У Дніпрі поліція спіймала злодіїв, які намагалися сховатися за допомогою переодягання. Про подробиці події розповідає прес-служба патрульної поліції в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався кілька днів тому в одному з розважальних центрів на проспекті Дмитра Яворницького. Близько 5 ранку на спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що в зазначеному закладі вкрали телефон. На місце події направили патрульну поліцію, яка з'ясувала прикмети зловмисників.

Правоохоронці почали відпрацьовувати прилеглі території. В цей час вони помітили двох невідомих людей з рюкзаками, проте ті швидко зникли з поля зору у дворах. Інспектори поліції продовжили проводити обшук території і незабаром їм вдалося помітити підозрілу людину на вулиці Князя Володимира Великого.

Невідомий був схожий на підозрюваного з орієнтування, проте був в іншому одязі. Чоловіка зупинили. Через кілька хвилин патрульні побачили ще одного невідомого, який також підходив під опис орієнтування. Він також був переодягнений і перелазив через паркан там, де зупинили першого.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

При опитуванні чоловіки помітно нервували і плуталися у відповідях на питання – де вони були і що тут роблять.

Правоохоронці провели поверхневий огляд в слідстві якого виявили у них вкрадений телефон, а в рюкзаках виявилися речі, в які вони були одягнені на момент скоєння злочину.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група. Підозрювані були доставлені в Центральне відділення поліції для з'ясування всіх обставин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі поліція спіймала матір і сина, які були причетні до крадіжки в одному з приватних будинків.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпропетровській області колишня мати-алкоголічка змогла повернути дітей у соціальної служби.

Також Знай.иа писав, що у місті Новомосковськ місцеві жителі виявили чоловіка, який крав білизну з балконів.