У Дніпрі неадекватна жінка закидала камінням вітрину магазину, поранивши одного з відвідувачів. Про подробиці події пише "Дніпро оперативний", посилаючись на власні джерела.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в четвер, 13 серпня, в магазині імпортних товарів на проспекті Миру, 12. З невідомих причин до закладу забігла жінка і почала хаотично кидати каміння у вітрину. Вона також потрапила каменем в одного з відвідувачів, який намагався захистити свого сина.

Очевидці інциденту розповіли, що жінка перебувала в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. Вона поводилася неадекватно, постійно кричала і виривалася з рук, коли її намагалися затримати. На місце події прибули співробітники поліції, які скрутили нападницю і відвезли до найближчого відділення для подальших розглядів.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Свідки встигли зняти кілька кадрів неадекватної поведінки жінки під час затримання:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі поліція спіймала матір і сина, які були причетні до крадіжки в одному з приватних будинків.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпропетровській області колишня мати-алкоголічка змогла повернути дітей у соціальної служби.

Також Знай.иа писав, що у місті Новомосковськ місцеві жителі виявили чоловіка, який крав білизну з балконів.