У Кривому Розі пасажири автобуса влаштували бійку на зупинці за вільне місце. В подробицях події розбирався "34 канал".

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно, в міських пабліках Кривого Рогу почали поширювати відео, на якому група людей влаштувала бійку біля автобуса №228. Інцидент мав місце бути на зупинці "Надія" в Покровському районі міста.

Журналісти телеканалу прибули на місце події, щоб розібратися в деталях. Як розповіли жителі Кривого Рогу, які регулярно користуються вказаним маршрутом, конфлікти там трапляються нечасто. В основному, якщо і виникає сварка, то це буває вранці або ввечері в години пік.

"Є люди нахабні, не без цього. А так все нормально, люди займають чергу, дотримуються", - ділиться житель Кривого Рогу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Практично кожен день на автобус №228 збираються величезні черги. Причина - безкоштовний проїзд для пенсіонерів. Однак, в черзі доводиться стояти довго, оскільки в автобус пускають не більше людей, ніж кількість сидячих місць в салоні.

"На жаль, обмеження з перевезення на сьогодні не дають можливості збільшити обсяги перевезень. Вони виконуються тільки в тих рамках, які дозволені постановою Кабінету Міністрів", - розповідає Сергій Сиротюк, начальник міського управління транспорту і телекомунікацій.

Співробітники комунальних підприємств радять жителям міста користуватися альтернативними маршрутами, зокрема - тролейбусами. Наприклад, тролейбус №18 практично повністю дублює маршрут №228 і на тій же зупинці розташована його кінцева.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі сталася ДТП за участю вантажного автомобіля і трамвая.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі померла жінка, постраждала в ДТП на Полтавському шосе.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в районі ДЗМО трамвай зійшов з рейок і зніс стовп.