У Дніпрі в суботу, 15 серпня, гасили масштабну пожежу, яка виникла на території складів з горючими матеріалами. Про це повідомили в ДСНС області.

Зазначається, що склади розташовані на вулиці Старокодакській, на житловому масиві Тополя. У складських приміщеннях знаходилися акумулятори і машинне масло. Крім вогню, гасіння пожежі ускладнювалося їдким чорним димом, який застеляв всю округу.

фото: "Інформатор"
фото: "Інформатор"

фото: "Інформатор"
фото: "Інформатор"

фото: "Інформатор"
фото: "Інформатор"

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

фото: "Інформатор"
фото: "Інформатор"

фото: "Інформатор"
фото: "Інформатор"

фото: "Інформатор"
фото: "Інформатор"

Займання відбувалося в два етапи. З першою хвилею вогню, зафіксованою близько 12.15, пожежникам вдалося частково впоратися приблизно за 45 хвилин – до 13.00 пожежу змогли локалізувати.

Однак трохи пізніше склади знову загорілися - друга хвиля загоряння виникла близько 16.00. Рятувальникам довелося відновити зусилля з гасіння вогню.

З усіх будівель, розташованих поруч зі складами, евакуювали людей. Інформації про загиблих або постраждалих в результаті інциденту не надходило.

Варто відзначити, Знай писав, що у Чернівцях розгорілася велика пожежа у житловому будинку. З вогнем боролися пожежники, а одна з блогерш зняла відео на тлі палаючої квартири. Вона не просто записала відео з коментарем, а станцювала танець між двох пожежних машин. За нею видно, як пожежники гасять вогонь. Це відео викликало хвилю невдоволення в мережі.

Також Знай писав, що рятувальники не тільки борються з вогнем, а й рятують людей з тварин зі складних ситуацій. Так у Дніпрі кошеня провалилося в 1,5 метрову яму і не могло вибратися звідти. Жителі Дніпра повідомили рятувальникам, що тварина провалилася в глибокий люк і не може самостійно вибратися. Рятувальники з допомогу обладнання дістали кошеня з ями.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові юні вандали "пограли" з сірниками і спалили машину " заради приколу".