У Дніпрі в обласній дитячій клінічній лікарні лікарі та волонтери рятують життя 9-місячного малюка з дитячого будинку. Детальніше про діагноз та необхідну допомогу розповіла волонтер Олександра Сова-Тимощенкова в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

На даний момент в обласній дитячій клінічній лікарні на Космічній перебуває на лікуванні 9- місячний малюк. Як зазначила волонтер, особисті дані дитини та її обличчя показати вона не може у зв'язку із захистом персональних даних. Дитину взяли з дитячого будинку, тому допомоги йому чекати нізвідки.

Олександра розповіла, що малюк дуже веселий і усміхнений. Медики діагностували у нього пієлонефрит (запальний процес в нирках). Волонтери взяли з дитячого будинку його під свою опіку і на період вихідних їм вдалося закупити необхідні ліки, проте дитині все ще потрібна допомога.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області колишня мати-алкоголічка змогла повернути дітей у соціальної служби.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі сталося нещастя-маленький хлопчик випав з вікна багатоповерхівки і помер від отриманих травм.

Також Знай.иа писав, що Дніпропетровська область стала рекордсменом за кількістю кинутих дітей.