Міський голова Дніпра Борис Філатов вирішив пройтися ринками міста і в живу поспілкуватися з городянами. Детальніше про це він розповів на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що Борис Філатов не упускає можливості вирватися з міськради і поспілкуватися з простими городянами, погуляти вулицями Дніпра. На цей раз міський голова показав, як пройшовся по місцевих ринках і опублікував кілька фотографій з радісними жителями міста.

Спочатку він відвідав м'ясний відділ ринку, де сфотографувався з усміхненою продавщицею, у якої придбав кілька цукрових кісток для своїх собак:

"Та Ви у мого чоловіка м'ясо взимку купували. А потім фото в Фейсбук з ним виклали. А мені потім всі говорили, так що у тебе тепер м'ясо буде дорожче? З такою рекламою. Тепер хоч зі мною сфоткайтесь. І маску спустіть на секунду. А то не повірить ніхто", - каже продавчиня.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Далі він пройшовся по барахолці, купивши мідний таз, старі автоприлади і раритетні значки:

"Кувалда п'ятикілограмова - 300 гривень. - Подумайте про ціну. - А шо думати, я вже давно все в житті передумав. - А значки почому? Про Дніпропетровськ. - По 10. — Дорого. Але мені соромно з вами торгуватися" Спускаю маску. "Аааааа, Альбетииииииич. - Для мера по 15. - Та ну, я ж у сусідки купив такі ж по 5. - Які такі? - Нова Каховка, Житомир, Миколаїв. Буду колегам по партії дарувати. - А ну зрозуміло, теж інші міста. А Дніпропетровськ - по 15. - Гаразд, так і бути віддам по 10 "

Наприкінці мер зазначив, що просто обожнює ринки. На них можна знайти практично все - від кувалди до старих автоприладів. Він також прикупив з десяток значків "Дніпропетровськ", які незабаром повинні з'явитися в новому міському музеї.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Борис Філатов розповів про зацікавленість Генеральної прокуратури щодо нових сміттєвих баків у Дніпрі.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі пішов на пенсію легендарний лікар, який за 40 років роботи врятував тисячі життів.

Також Знай.иа писав, що колишній народний депутат Андрій Шипко влаштував криваву ДТП на Дніпропетровщині і зник.