У місті Жовті Води городяни зустріли нахабну білку, яка намагалася відібрати заповітні горішки. Відповідні кадри опублікували у Facebook-спільноті "ЖВ на пульсі".

Читайте Знай в Google News!

Сталося це в суботу в місті Жовті Води Дніпропетровської області. Адміністратор зазначеної групи прогулювався по вулиці, як раптом до нього пристала білка. Йому вдалося зняти руду здирницю досить близько, що вдається навіть фотографам рідко.

Кадри вийшли кумедними, оскільки допитливий звір ніби намагався віджати у адміністратора свої горішки. Виглядала білка одночасно загрозливо і смішно.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Білки садять тисячі нових дерев щорічно, просто забуваючи, де вони сховали свої жолуді🤗 ось жовтоводська представниця 🐿 вона явно намагається "віджати" забутий горіх у нашого адміна😁 "вибити" компенсацію, так би мовити🤣", - йдеться в повідомленні групи.

Користувачі мережі побавилися над опублікованими кадрами і відзначили, що звір їм нагадав білку з мультфільму "Льодовиковий період". Рудоволоса красуня припала до смаку жителям Жовтих Вод.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області ввели карантин через виявлення шкідливих комах.

Як повідомляв портал Знай.иа, у місті Жовті Води відпочиваючі зустріли дикого звірка-лисицю.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі рятувальники дістали з 1,5-метрової ями кошеня, яке не могло вибратися самостійно назовні.