Під Дніпром на Голубих озерах помітили гори сміття, які залишають після себе відпочиваючі. Жахливими кадрами поділився громадський діяч Ігор Ащеулов в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Жителі Дніпропетровської області вже не перший десяток років їздять відпочивати на Голубі озера, розташовані біля міста Кам'янське. Це місце славиться неймовірно чистою водою і мальовничими видами. Однак, віднедавна місце перетворилося на стихійне звалище сміття.

Geplaatst door Ащеулов Игорь op Zondag 16 augustus 2020

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Пляж в районі воронячого острова "прикрашений" горами пластикового посуду, пивних пляшок та іншого сміття. Все це залишають після себе відпочиваючі – вони просто кидають сміття на попелище багать або залишають на піску.

Ігор Ащеулов був шокований тим, на що перетворилися пляжі, які завжди славилися своєю чистотою.

"Пляжі стихійно завалені сміттям. Шановні жителі міста беріть на відпочинок пакети і вивозите за собою сміття з пляжу. Адже чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять", - пише громадський діяч.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області місто засипало чорним пилом.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі ураган зніс 50-річні ялини.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі неадекватна жінка закидала камінням вітрину магазину, поранивши одного з відвідувачів.