У Дніпрі сталася масштабна пожежа в одній з адміністративних будівель. Про подробиці події розповідає прес-служба Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в суботу, 15 серпня, на вулиці Ясельній в Амур-Нижньодніпровському районі Дніпра сталася масштабна пожежа в адміністративній будівлі. Події присвоїли 4 номер виклику. Відповідна заява на гарячу лінію Служби порятунку "101" надійшла о 05:41 годині.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вогонь охопив 3-х і 4-х поверхові корпуси будівлі, що належить товариству з обмеженою відповідальністю. Як пояснили рятувальники, складність пожежі полягала в тому, що всі аварійні виходи були завалені, в будівлі був відсутній водопровід на випадок пожежі, безліч офісних меблів, які легко запалюються, а також довгий час неможливо було знеструмити будівлю.

Вогонь повністю знищив дах будівлі, перекриття, а також частково пошкодив офісні приміщення. Загальна площа пожежі склала 1100 кв.м. Локалізувати пожежу вдалося о 07:42, а ліквідувати – о 08:26.

Загиблих та постраждалих немає.

До рятувальної операції залучили 51 чоловіка особового складу, а також 14 одиниць пожежо-рятувальної техніки ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі гасили масштабну пожежу, яка виникла на території складів з горючими матеріалами.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі неадекватна жінка закидала камінням вітрину магазину, поранивши одного з відвідувачів.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі сталася "дитяча" ДТП за участю 8-річного хлопчика на велосипеді і 9-річного хлопчика на квадроциклі.