Під Дніпром господиня квартири розповіла про квартирантів, які повністю угробили приміщення і тихо з'їхали, не заплативши. Відповідні кадри показала Оля Бортник в Facebook-спільноті "Новини Першотравенська".

Читайте Знай в Google News!

Як розповіла господиня квартири, деякий час тому вона здала квартиру дівчині, яка вже славиться в багатьох групах Дніпропетровської області як неблагополучний орендар. На момент здачі, господиня квартири про це не знала. Через 3 місяці проживання, дівчина повернулася в свою квартиру, проте ні мешканців, ні оплати за комунальні послуги вона так і не побачила. Замість цього - загиджені стіни, немита плита, підлога в жиру і гару, подрані стіни і килими.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Користувачі мережі розповіли, що давно знайомі з цією дівчиною – вона регулярно орендує квартири, в яких живе по пару місяців, а пізніше з'їжджає, не сплативши комунальні послуги і залишаючи квартиру в жахливому стані.

У такому випадку учасники групи порадили завжди здавати квартири з укладенням договору та завірення його у нотаріуса. Тоді орендарі нестимуть повну відповідальність за знімне приміщення і в разі чого зобов'язані будуть виплатити компенсацію згідно з документом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі сталася масштабна пожежа в одній з адміністративних будівель.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі біля популярного торгового центру помітили чоловіка, який заманює дітей до себе в машину.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі гасили масштабну пожежу, яка виникла на території складів з горючими матеріалами.