На зупинці громадського транспорту на одному з житлових масивів Дніпра нечистоплотні громадяни влаштували сміттєвий "бак" прямо в клумбі від дерева. Відповідними кадрами поділилася Юлія Байлюк у Facebook-спільноті "Типичный Тополь – Шевченковский район".

Читайте Знай в Google News!

Міська влада Дніпра останнім часом активно займається благоустроєм міста, встановлюючи, в тому числі, цивілізовані зупинки громадського транспорту. Одна з таких з'явилася і на житловому масиві Тополя біля ТЦ "Терра". Біля новенької зупинки висадили і огородили молоді дерева, тільки от місцеві жителі, чомусь, вирішили, що це сміттєві баки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Городянка помітила, що всі клумби з деревами всіяні недопалками сигарет та іншим дрібним сміттям. Хто їх туди кидає і чому - невідомо. Що примітно, в декількох метрах на цій же зупинці є смітник.

Користувачі мережі були вкрай обурені подібним видовищем і висловили свою думку в коментарях під публікацією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що вод Дніпром господиня квартири розповіла про квартирантів, які повністю угробили приміщення і тихо з'їхали, не заплативши.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі під'їзд одного з житлових будинків заливає нечистотами через безвідповідальність господаря верхньої квартири.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром на Блакитних озерах помітили гори сміття, які залишають після себе відпочиваючі.