У Дніпропетровській області потонув 7-річний хлопчик, який відправився на відпочинок в безкоштовний дитячий табір. Детальніше про те, що трапилося розповідає ТСН у своєму сюжеті.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що сталося це кілька днів тому. 7-річний Саша відправився в безкоштовний дитячий табір, який організовував благодійний фонд. Свого сина мати Людмила посадила вранці на автобус, а вже ввечері незнайома жінка зателефонувала їй і повідомила, що дитина потонула.

Мати була вбита новиною про смерть сина. Вони удвох жили в скромній кімнатці гуртожитку і безкоштовна поїздка і спілкування з дітьми здавалося відмінною ідеєю. Людмила перший час не могла зважиться відпустити Сашу, проте син її вмовив.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Кажу: "Саша, може ти не поїдеш, синку?". А він: "Я просто з дітьми хочу пограти". І пограв. І півдня не пограв. Немає мого синочка. У мене просто сліз немає. Я їх просто виплакала за цей час", - каже жінка.

Після смерті Саші в таборі робили вигляд, ніби нічого і не сталося – діти продовжували розважатися, про що свідчили фотографії в соціальних мережах. На той момент у таборі перебувало близько двох десятків дітей.

Місце для наметового табору було вибрано досить дивним - ні поста рятувальників, ні лікарів, ні обстеження пляжу з перевіркою дна. Організатори дитячого відпочинку обрали пляж на березі ставка між двома селами. Місцеві рибалки розповіли,що глибина на ставці невелика – 2-2,5 метри. Але раніше вони не помічали, щоб на цьому місці влаштувався дитячий табір.

Саша не вмів плавати, про що прекрасно знали вожаті табору. Коли стривожена мати намагалася домогтися від них правди про подію їй сказали, що хлопчик грав, а вожата відвернулася буквально на секунду. Коли вони виявили пропажу дитини, то кинулися шукати його спочатку в наметах, а потім прочесали дно ставка.

Організатори благодійного фонду більше не виходять на зв'язок з мамою загиблого, а з журналістами спілкуватися не захотіли. На даний момент правоохоронні органи займаються розслідуванням події і готують нове кримінальне провадження щодо незаконного дитячого табору.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що чоловік з Дніпропетровської області організував "реабілітаційний" центр, в якому насильно утримував людей.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпропетровській області під час святкування випускного вечора школярі масово отруїлися стравами, що подаються.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі біля популярного торгового центру помітили чоловіка, який заманює дітей до себе в машину.