Напередодні місцевих виборів депутати Дніпра проводять активне облагороджування міста, однак це не про Ашера Черкаського, під відповідальність якого потрапляє центральна частина міста. Детальніше про це розповідає видання "Інформатор".

Ашера Чрекаського знають у Дніпрі як одного з найяскравіших депутатів. Він славиться своїми досягненнями в АТО, волонтерством, неодноразово ставав героєм книг і картин. Однак виборці, з якими поспілкувалися журналісти, його роботою далеко не задоволені.

Ашер пройшов до міськради по округу №11, який охоплює центральну частину міста – від Січеславської набережної до вулиці Старокозацької, а далі до вулиці Барвінковій. Хотілося б тут бачити найчистіші і доглянуті двори і вулиці, проте саме ця територія постійно страждає від підтоплень після дощів, а будівля Англійського клубу (Будинок офіцерів) знаходиться в жахливому стані.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Незважаючи на те, що Ашер Черкаський перерозподілив мільйони з міського бюджету на облагороджування свого округу, жодних рішень чи проектів не було знайдено. Сам же депутат не пише про свою роботу у звітах. Все, що вдалося знайти журналістам – дві робочі поїздки Ашера за бюджетні гроші: в США і Польщу.

Прогулявшись по історичному центру Дніпра, можна помітити масу розбитих доріг, двори, які схожі на занедбані, іржаві дитячі майданчики, напівзруйновані будівлі та інше. Мешканці розповіли, що неодноразово зверталися до Черкаського і влаштовували з ним особисті зустрічі, проте ніяких робіт він так і не провів.

У дворах, де живе безліч дітей, стоять іржаві гірки і поламані турніки. Ремонти під'їздів городяни робили за свій рахунок, а з фасаду будинку по вулиці Грушевського, 5, обсипається фасад прямо на дорогу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Борис Філатов вирішив пройтися по ринках міста і в живу поспілкуватися з городянами.

Як повідомляв портал Знай.иа, Борис Філатов розповів про зацікавленість Генеральної прокуратури щодо нових сміттєвих баків у Дніпрі.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі пішов на пенсію легендарний лікар, який за 40 років роботи врятував тисячі життів.