Жителі Дніпра просять міську владу позбавити їх від моторошного смороду в підвалах будинку. Відповідна петиція з'явилася в єдиній системі місцевих петицій.

Читайте Знай в Google News!

Як написали мешканці будинку, розташованого по вулиці Семафорній, 40 на житловому масиві Північний в Дніпрі, їх будівля ще досить молода (побудована в 1985 році), проте існує проблема, яка може стати серйозною загрозою для будинку.

Вся справа в тому, що вже кілька років каналізаційна система в будівлі знаходиться в аварійному стані. Всі стоки залишаються в підвалі, підмиваючи і повільно руйнуючи фундамент будинку. Мешканці бояться, що якщо вчасно не вжити заходів, то вони можуть залишитися без житла.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Більш того, через постійне накопичення стокової води в підвалі будинку, над здоров'ям мешканців нависла велика загроза. А грибок і сморід від каналізації стали їх постійною проблемою. На тлі цього, дніпряни просять місцеву владу терміново вжити заходів щодо ремонту каналізаційної системи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі під'їзд одного з житлових будинків заливає нечистотами через безвідповідальність господаря верхньої квартири.

Як повідомляв портал Знай.иа, еа зупинці громадського транспорту на одному з житлових масивів Дніпра нечистоплотні громадяни влаштували сміттєвий "бак" прямо в клумбі від дерева.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром господиня квартири розповіла про квартирантів, які повністю угробили приміщення і тихо з'їхали, не заплативши.