У Дніпрі водій маршрутки нахабно ігнорував правила карантину і насміхався над проханнями пасажирів, надіти маску. Детальніше про це розповіла Галина Липинська у Facebook-спільноті "Актив ж/м Парус (Днепр)".

Читайте Знай в Google News!

Як розповіла жінка, вона стала свідком грубого порушення карантинних правил в маршрутному таксі №111, який рухався з боку залізничного вокзалу. Водій маршрутки їхав без засобів індивідуального захисту, а на всі прохання пасажирки її надіти, він насміхався. Більш того, чоловік набирав в салон людей, більше дозволеного – близько 10 пасажирів їхали стоячи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Коли ж Галина прибула на кінцеву маршруту (тупик на ж/м Парус-2), то звернулася зі скаргою до диспетчера. Жінка відповіла їй з глузуванням, мовляв про карантин вона нічого не чула і не розуміє, про що йде мова. Коли ж пасажирка дістала камеру, то диспетчер просто втекла за найближчу аптеку. Галині нічого не залишалося, як Залишити скаргу на гарячій лінії Дніпра.

"Дуже хотілося б, щоб водій виконували правила і вели себе шанобливо. І не висловлювали свою думку про карантин, для кого цей карантин придуманий і хто, на їхню думку, в нього вірить і виконує", - пише Галина Липинська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Криворізька маршрутка стала епіцентром масового побоїща.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі водій пішов проти течії і накоїв Бід.

Також Знай.иа писав, що у Кам'янському двоє чоловіків пограбували дитину в маршрутці.